Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μία σύντομη αναφορά της υπόθεσης: Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η Όπερα του Παρισιού αποτελεί τον ναό των τεχνών και της υψηλής κοινωνίας. Ο κόσμος συρρέει στο μεγαλοπρεπές κτίριο, κατακλύζει τις πολυτελείς σκάλες και συνωστίζεται γύρω από την περίλαμπρη αίθουσα, για να απολαύσει τις αιθέριες μελωδίες, τις ωδές στον ανθρώπινο έρωτα και τα θεία πάθη. Κάτω από την φανταχτερή πλατεία του θεάτρου, όμως, και μακριά από το εκτυφλωτικό φως του λαμπερού πολυελαίου εκτείνεται μία σκοτεινή άβυσσος. Καταπακτές, αποθήκες, κελάρια, ξεχασμένες αίθουσες βασανιστηρίων, λίμνες ολόκληρες και δαιδαλώδεις κατακόμβες, φυλάνε καλά την φρίκη του λησμονημένου παρελθόντος.. αλλά και κάτι ακόμα.Ένας ιδιοφυής, αλλά παραμορφωμένος, μουσικός ζει στις κατακόμβες αυτές κάτω από την Οπερα του Παρισιού, σκορπώντας τον τρόμο στους επισκέπτες. Όμως, η μοίρα του είναι να ερωτευθεί παράφορα την πανέμορφη σοπράνο Κριστίν. Το 'Φάντασμα' αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του στη μεταμόρφωσή της νεαρής σε κορυφαίο αστέρι της Όπερας. Θα καλλιεργήσει το ταλέντο της, ασκώντας επάνω της μια απόλυτη και παράξενη επιρροή...

(πολυ γλυκό τέλος,για αυτούς που τους ενδιαφέρει το τέλος μιας ταινίας πρίν αποφασίσουν να την δούν)


Ο Andrew Lloyd Weber βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της τελευταίας κινηματογραφικής εκδοχής του "Φαντάσματος της όπερας". Ο ίδιος, μαζί με το σκηνοθέτη Τζόελ Σουμάχερ συνυπογράφει και το σενάριο. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Τζέραρντ Μπάτλερ (Φάντασμα) και Έιμι Ρόσαμ (Κριστίν), η οποία τραγουδάει στη Μετροπόλιταν Όπερα από την ηλικία των 7 ετών! Συμπρωταγωνιστούν οι Πάτρικ Γουίλσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Μίνι Ντράιβερ, Σάιμον Κάλοου, Σιάραν Χιντς.




Τα γυρίσματα άρχισαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2003 στα στούντιο Πάινγουντ (Pinewood Studios) στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ανασυστήθηκε με μοναδικό τρόπο η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του Παρισιού το 19ο αιώνα αλλά και η παράλληλη υπόγεια ζωή του φαντάσματος που διαδραματίζεται στα κανάλια και τους υπονόμους.Μια μονο λέξη για τα σκηνικά της ταινίας "καταπληκτικά".



“Ποιος δεν έχει ακούσει το εκπληκτικό soundtrack της ταινίας Ποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο Ποιος δεν έχει δει έστω και μια σκηνή από την ταινία ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου